Saham AS Mbukak Abang, Asil Data Pekerjaan Nambah Peluang Kenaikan Fed


Saham AS dibukak luwih murah sawise laporan proyek Juli dadi luwih gedhe tinimbang sing diarepake, nyebabake peringatan yen Federal Reserve bakal nerusake kenaikan suku bunga sing agresif. Ing 8:42 p.m. EDT, Dow Jones Industrial Average mudhun 125 poin, utawa 0.4%, nalika S&P 500 mudhun 0.6% lan Komposit NASDAQ mudhun 1%. Employment nonfarm Juli tambah 528,000, luwih saka kaping pindho ramalan 250,000, dene tingkat pengangguran mudhun dadi 3,5% saka 3,6%, wiwit April. Biasane laporan proyek sing kuwat bakal dadi alesan kanggo optimisme, lan investor wis nglumpukake saham ing sawetara minggu kepungkur bebarengan karo laporan penghasilan positif. Nanging kemungkinan Wall Street saiki milih kenaikan tarif 75 bps liyane ing wulan September, nalika sawetara wis prédhiksi ing dina-dina pungkasan yen Fed bisa mundur. Para pembuat kebijakan bank sentral bakal ketemu ing sasi iki ing konferensi taunan lan banjur nganakake rapat kebijakan ing wulan September. The Fed bakal duwe kesempatan kanggo ndeleng data ekonomi liyane, kalebu data inflasi, sadurunge. Saham Expedia Inc (NASDAQ:EXPE) mundhak meh 3% sawise situs pesenan lelungan nglaporake panjaluk lelungan sing kuat, mbantu ngatasi pangarepan. Pendapatan lodging mundhak meh 60%. Saham LYFT Inc (NASDAQ:LYFT) mundhak 6% sawise aplikasi enggo bareng ekonomi ujar manawa jumlah penumpang paling dhuwur wiwit sadurunge pandemi, tandha positif liyane yen rutinitas wong bali normal. Enggo bareng Warner Bros Discovery Inc. NASDAQ: WBD) ambruk 16%. Perusahaan media sing mentas digabung nglaporake kerugian $ 3.4 milyar kanggo kuartal kasebut. Restrukturisasi lan biaya transaksi minangka beban finansial. Pertumbuhan streaming uga saya alon. Minyak mudhun. Rega Minyak WTI mudhun 0.5% ing $ 88.22 saben barel, dene rega Minyak Brent mudhun 0.4%, ing $ 93.72 saben barel. Rega emas mudhun 1,1%, dadi $ 1,786 / oz.
© SANG PERINTIS MUDA. All rights reserved. Distributed by ASThemesWorld