July 2022

Rega Emas Turun, Inflasi Dhuwur Potensi Mundhak Suku Bunga

Rega emas ambruk Kamis (14/07) ing Asia, kanthi pangarep-arep yen Federal Reserve AS bisa ngunggahake suku bunga luwih agresif ing wulan iki …

Bursa Eropa Turun, Saham Ericsson Anjlok Imbas Biaya 5G Gerus Margin Profit

Bursa saham Eropa mudhun ing Kamis (14/07) sore, nerbitake penurunan sesi sadurunge laporan inflasi AS anyar nambah kesempatan kanggo ent…

BURSA EROPA MUDUN PDB INGGRIS SING KUAT, ORA MAMPU NDORONG SENTIMEN

Bursa saham eropa mudun pas tanggal 13/07/2022 mbengi. investor kudu waspada ngenteni laporan tingkat inflasi Amerika serikat sing  bisa memimpin keb…
© SANG PERINTIS MUDA. All rights reserved. Distributed by ASThemesWorld